Team GR8 Roofs is dit jaar ontstaan en telt 8 collega’s die op 1 juni 2023 de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ halen wij geld op voor KWF Kankerbestrijding. 100% van de donaties wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.
Wij doen het niet alleen, maar samen. Help je mee?
Dit kan uiteraard door te doneren via https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/gr8roofs. Maar het helpt ons ook enorm door dit bericht te liken, delen of door te sturen.
Alvast heel erg bedankt voor alle hulp namens team GR8 Roofs
Uberto, Danny, Maarten, Iris
Dennis, Natasja, Demy, Arno

Speciale dank aan onze sponsoren:

SOPREMA
IKO B.V.
Kedge | Valbeveiliging
Eisenkolb B.V.
Orange Veins B.V.
Unilin Insulation B.V.
Offacility
Coninko B.V.
Isoroks Dakbestratingen B.V.
Keepr
Mucon Benelux B.V.
Best Image Signing B.V.
Zoontjens
REZ Safety Group
Maasoever Cold Store B.V.

_____

De 16e editie van Alpe d’HuZes was een groot succes! Team GR8 Roofs heeft een bedrag van € 16.214,- opgehaald en iedereen heeft minimaal één keer de berg beklommen. In totaal is er meer dan 17 miljoen euro opgehaald voor de stichting KWF Kankerbestrijding.

Een terugblik op donderdag 1 juni 2023:

Uberto
“Alpe d’Huzes is een mooi evenement met een lach en een traan. Om hier aan mee te kunnen doen om geld in te zamelen voor het KWF is super. Het was voor ons, Team GR8Roofs de eerste keer en hopelijk niet de laatste keer. Teambuilding op een sportief niveau. Ieder voor zich heeft gedaan wat in hun mogelijkheden lag. 1 keer of 2 keer die berg op, lopend of fietsend het maakt niet uit, het einddoel is hetzelfde. Geweldig!”

Iris
“Ik kijk terug op een indrukwekkende week en dito beklimmingen. De 21 bochten hebben indruk op mij gemaakt, maar de persoonlijke verhalen nog meer. De saamhorigheid op de berg was erg bijzonder en het finishen erg emotioneel. Wat een prachtig gezamenlijk doel en ik hoop dat onze bijdrage verschil maakt in de toekomst. Gaaf en bijzonder om dit met mijn collega’s mee te mogen maken. Wat mij betreft klim ik volgend jaar weer mee!”

Natasja
“Na een week kijk ik met ongekend veel trots en voldoening terug op een mooie week waarin wij als team GR8 Roofs De Alpe d’ Huez hebben beklommen. Het was leuk, verdrietig, pittig, emotioneel en een grensverleggende ervaring. Ik ben zelfs een beetje over mijn eigen grens gegaan door te blijven lopen met een oude blessure die tijdens de beklimming kwam opspelen. Zonder te stoppen heb ik het volbracht in 3 uur en 11 minuten. Lichamelijk zat een 2e beklimming er helaas niet in voor mij. Ik wil iedereen die ons een steuntje in de rug hebben gegeven middels een donatie enorm bedanken hiervoor! We hebben met het team een ongelofelijk mooi bedrag opgehaald en een mooie herinnering gemaakt.”

Danny
“Ik had veel van dit evenement verwacht maar wat ik vandaag heb meegemaakt had ik in geen 100 jaar kunnen bedenken. Al die mensen die tot het uiterste gaan om hun doel te kunnen halen. Fietsen, wandelen of hardlopen. Ieder zijn ding en toch alle drie loeizwaar. De 1ste loop was ontzettend zwaar, maar heb deze goed kunnen lopen. Het ontvangst bij de finish was geweldig alle supporters juichen voor jou. Ik was vastberaden om zeker nog een 2e keer de berg op te lopen. Na de afdaling stonden we weer aan de start klaar voor ronde twee. Maar al snel bleek dat ik alles uit de kast moest trekken om überhaupt de 2e loop te kunnen halen. Maar ook tijdens de tweede loop wordt je van alle kanten aangemoedigd door supporters, stafleden, vrijwilligers maar ook deelnemers…. geloof me dat doet echt iets met je. Boven bij de finish na de laatste loodzware meters stonden ook mijn collega’s daar om je aan te moedigen als je over de streep komt. Echt fenomenaal wat er dan door je heengaat. Opluchting voldoening samenhorigheid. En dan kan je wel 1.92 groot zijn en 110 kg+ wegen van binnen ben je metaal en van buiten fysiek gebroken.”