Met een goed plan en de meest geschikte materiaalkeuze zorgen we voor een uitersten en meest zorgeloze levensduur van het dak.

Adviseren. Regisseren. Waterdicht.

Voor we een project samen aanvliegen denken we graag mee. Onze mensen op kantoor kunnen haarfijn berekenen wat de meest geschikte materiaalkeuze zou moeten worden. Vanuit daar starten we. Regisseren, ontzorgen. We dragen graag de volledige logistiek. Schalen eenvoudig op waar dan ook nodig. Altijd volgens heldere afspraken. Waterdicht, maar dat is logisch.

Onze werkwijze

Demy Nieuwlands


Operationeel Manager
+31 (0)6 8686 4841
demy@gr8roofs.nl

Jurgen Brok


Hoofd realisatie
+31 (0)6 5989 6008
j.brok@gr8roofs.nl

Steffie Wijgergangs


Projectleider
+31 (0)6 5722 2539
s.wijgergangs@gr8roofs.nl

Mike van Hoorn


Algemeen directeur
+31 (0)6 5105 7779
mike@gr8roofs.nl

Peter van Dooren


Commercieel Directeur
+31 (0)6 8683 7457
peter@gr8roofs.nl

Robbert Vinckx


Service en onderhoud coördinator
+31 (0)6 8357 5813
r.vinckx@gr8roofs.nl

Jeroen van Gruijthuijsen


Business controller
+31 (0)6 4534 4846
j.vangruijthuijsen@gr8roofs.nl

Iris van Oorschot


HR & Marketing

iris@gr8roofs.nl

Danny van Gool


Werkvoorbereider/dakinspecteur
+31 (0)6 8681 1556
danny@gr8roofs.nl

Maarten de Heus


Werkvoorbereider
+31 (0)6 5986 2836
maarten@gr8roofs.nl

Dennis van der Zanden


Hoofd Werkvoorbereider/Calculator
+31 (0)6 4118 3402
dennis@gr8roofs.nl

Uberto Smits


Werkvoorbereider/Kam coördinator
+31 (0)6 5987 6668
uberto@gr8roofs.nl

Wim van Lieshout


Sr. Calculator
+31 (0)6 4636 8442
wim@gr8roofs.nl

Geert Megens


Werkvoorbereider
+31 (0)6 4553 1649
g.megens@gr8roofs.nl

Tineke Lesmeister


Project Assistent

t.lesmeister@gr8roofs.nl

Koen Rutten


Werkvoorbereider
+31 (0)6 8689 2864
k.rutten@gr8roofs.nl

Lea van Kuijk


Financieel administratief medewerker

Arno Hölzken


Projectleider
+31 (0)6 8681 3113
arno@gr8roofs.nl

Rick van der Donk


Servicemonteur

Pepijn Schimmel


Dakdekker

Ronald Teeling


Voorman dakdekker

Giovanni van de Snepscheut


Voorman dakdekker

Danny Collard


Voorman dakdekker

Hans Damen


Dakdekker

Bouwbedrijven

GR8 Roofs brengt haar kennis en expertise graag in bij al uw nieuwbouw- en renovatie projecten. Bouwen kunt u immers niet alleen. Wij kunnen u altijd professioneel en deskundig van dienst zijn in elke fase van uw bouwproject. De levensduur van uw dak wordt voor een grootdeel bepaald door de juiste keuze bij de opbouw van uw dak. Door de juiste keuze te maken voor materialen, daksystemen en de wijze van verwerking kunnen we efficiënter te werk gaan waardoor we kosten besparen en zult u jarenlang plezier hebben van uw dak. We denken graag met u mee en dragen bij aan de totstandkoming van bestekken zodat we in goed overleg tot de beste keuze komen.

Vastgoedbedrijven

Wij bieden een full service dienstverlening aan vastgoedbeleggers en vastgoedeigenaren zodat we u compleet kunnen ontzorgen met betrekking tot het dak. Het optimaal beheren van uw vastgoedportefeuille bespaart u tijd en levert u optimaal rendement van uw belegging. GR8 Roofs adviseert, regisseert en voert werkzaamheden uit nadat we een uitgebreide dak-analyse hebben gemaakt. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u van dienst te kunnen zijn met een complete dakrenovatie of het onderhoud van uw dak. Onderhoud aan uw dak is een zeer belangrijk aspect om de levensduur van uw dak te verlengen. Dit doen wij door middel van een meerjarig onderhoudsplan. Zo kunt u zich focussen op uw vastgoed, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw daken.

Zorginstellingen

U zorgt voor anderen, wij zorgen voor u. Elk dak is anders, daarom is onze werkwijze per project afhankelijk van de situatie die zich voordoet. GR8 Roofs gaat geruisloos en zorgzaam te werk bij uw zorginstelling. Terwijl u zorgvuldig uw werkzaamheden uitvoert, zorgen wij voor een optimaal dak zodat het er weer jarenlang tegenaan kan. Wij doen ons uiterste best om u en uw cliënten niet tot last te zijn tijdens onze werkzaamheden. Complexe installaties op het dak? Geen enkel probleem, ook hier zullen wij zorgvuldig mee omgaan. Wij zorgen altijd dat uw dak volledig is afgestemd op de vereisten kwaliteitseisen. Onderhouden, renoveren en vernieuwen doen wij met zorg.

Onderwijsinstellingen

Als onderwijsinstelling wilt u dat uw leerlingen de lessen kunnen volgen onder droge en aangename klimaat omstandigheden. Dat houd in dat je grip moet hebben op de betreffende daken. Het kan gaan over een dakreiniging, dakrenovatie in verband met een lekkage of verduurzaming in verband met de vernieuwde BENG eisen. GR8 Roofs gaat geruisloos en zorgzaam te werk bij uw onderwijsinstelling. Terwijl u zorgvuldig uw werkzaamheden uitvoert, zorgen wij voor een optimaal dak zodat het er weer jarenlang tegenaan kan. Wij doen ons uiterste best om u en uw leerlingen niet tot last te zijn tijdens onze werkzaamheden. Wij zorgen altijd dat uw dak volledig is afgestemd op de vereisten kwaliteitseisen. Onderhouden, renoveren en vernieuwen doen wij met zorg.

Overheidsinstellingen

Bewust bezig zijn met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, dat wil toch iedereen? Dit soort doelstellingen kunnen onder andere worden behaald door de juiste keuze van type dakbedekking. De overheid heeft een voorbeeldfunctie en wil zoveel mogelijk daken in Nederland verduurzamen. De professionals van GR8 Roofs dragen daar graag een steentje aan bij. Er wordt veelal gekeken naar de prijs in combinatie met levensduur van het product, desalniettemin zijn de milieueffecten minstens even belangrijk. Wij zijn in staat om u volledig te adviseren met betrekking tot het gewenste daksysteem. Van groendaken en witte daken, tot de juiste opbouw van daksysteem omdat je zonnepanelen wil plaatsen. Wij denken met u mee en brengen onze kennis en expertise graag in om samen het energieverbruik te minimaliseren.

Woningbouwcorporaties

Als corporatie bent u niet dagelijks in uw woningen of panden aanwezig. Dat kan ervoor zorgen dat de dakbedekking jarenlang onopgemerkt lekt. GR8 Roofs inspecteert, adviseert en onderhoud de daken voor grote en kleine corporaties. Door middel van een onderhoudscontract zorgt u voor optimalisatie van uw woningen en panden. Dit resulteert op lange termijn in kosten besparing en tevreden bewoners. Met inachtneming van uw wensen, doelen en budget stellen wij samen met u een traject op. Dit stemmen wij uiteraard af op de huidige onderhoudsniveaus van uw woningen of panden. Onze missie is om u volledig te ontzorgen middels professioneel advies en transparante communicatie.

Vve’s

Een goed onderhouden dak boven uw hoofd geeft rust. Zo ook voor Verenigingen van Eigenaren. GR8 Roofs weet hoe belangrijk het is om na het vernieuwen van uw dak, een transparant meerjarig onderhoudsplan op te stellen. Op die manier wordt u verzekerd van een goede conditie van uw dak en weet zo precies waar u de komende jaren aan toe bent. GR8 Roofs maakt dakinspecties en voorziet uw dak van periodiek onderhoud om te voorkomen dat u onverwacht geconfronteerd word met onnodige hoge kosten. Kortom, wilt u zekerheid met betrekking tot de levensduur van uw dak? Kies dan voor een meerjarig onderhoudsplan van GR8 Roofs. Uw partner in renovatie of onderhoudswerkzaamheden.

Onze projecten.

Een dak boven je hoofd, klinkt goed. Een dak waarin alle zorgen worden weggenomen wellicht nog beter. Wij zijn trots op onze projecten. Samen met de opdrachtgever en partners realiseren we het idee, met een helder plan.

Een werkveld door heel Nederland. Niet alleen tot oplevering, maar ook voor onderhoud en service. Waarin we eenvoudig kunnen opschalen wanneer de uitdaging groter is.

Neem eens een kijkje in onze veelzijdige projecten.
We zijn benieuwd naar uw uitdaging.

Onze projecten

Advies op maat. Wij ontzorgen tot oplevering en ver daarna. Bij GR8 Roofs zit je gebakken. Meet our GR8 heroes: