Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat GR8 Roofs recentelijk erkend is als Derbigum verwerker! Dit partnerschap bevestigt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige dakdekkersdiensten en het gebruik van topkwaliteit materialen.

Wat is Derbigum?
Derbigum is een toonaangevend merk op het gebied van bitumineuze dakbedekkingssystemen. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en hoge prestaties in verschillende weersomstandigheden. Als erkend Derbigum verwerker hebben wij exclusieve toegang tot hun producten en kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden.

Wat betekent dit voor onze klanten?
Door erkend Derbigum verwerker te worden, kunnen wij onze klanten een aantal voordelen bieden:

Hoogwaardige materialen: Derbigum-producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en uitstekende bescherming bieden tegen weersinvloeden.

Betrouwbaarheid: Als erkend verwerker kunnen wij de juiste installatiemethoden toepassen en zorgen voor een correcte plaatsing van het Derbigum dakbedekkingssysteem.

Garantie: Klanten kunnen profiteren van de garanties die worden geboden door Derbigum. Dit biedt gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van het dak.

Expertise: Het partnerschap met Derbigum omvat training en kennisuitwisseling, waardoor wij als dakdekkersbedrijf onze expertise kunnen vergroten en de beste oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Wij zijn enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling en kijken ernaar uit om samen met Derbigum de hoogste kwaliteit en service aan te bieden aan al onze klanten.