In samenwerking met Bouwbedrijf Van Grunsven gaat GR8 Roofs het nieuwbouw appartementencomplex ‘De Johan van Beverwijck‘ te Dordrecht voorzien van nieuwe daken.

De Johan van Beverwijck is een uniek en duurzaam appartementencomplex met 53 luxe appartementen en een eigen parkeergarage. De appartementen worden verdeeld over drie blokken waarvan twee van acht verdiepingen en op de hoek een van vier verdiepingen. Op de begane grond komen aan de Spuiboulevard zijde winkels en voorzieningen.

Alle appartementen zijn aangesloten op het HVC warmtenet, volledig gasloos, voorzien van vloerverwarming en een mechanisch ventilatiesysteem dat is voorzien van warmteterugwinning. De woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd, dat betekent meer comfort en minder stookkosten. In de parkeergarage zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s mogelijk en heeft u niet frequent een auto nodig, dan is er een shared car-programma.
Ook liggen er zonnepanelen op het dak, die energie leveren voor de, van led-verlichting voorziene, algemene ruimten (VvE) en is het dak boven de inrit van de parkeergarage voorzien van mos-/sedumbeplanting, dat als waterberging fungeert.
Tegen de gevel van de parkeergarage aan de achterzijde van het complex komt een gevelbegroeiing met onder andere groenblijvende clematis.