In samenwerking met De Vries en Verburg gaat GR8 Roofs het nieuwbouw appartementengebouw Octavia Hill in de nieuwbouwwijk Hyde Park te Hoofddorp voorzien van een nieuw dak.

Er worden 124 sociale huurwoningen gerealiseerd voor woningcorporatie Ymere. De twee- en driekamerappartementen, waar grote vraag naar is onder woningzoekenden in de regio, worden gebouwd in het hart van de nieuwe stadswijk voor starters, young professionals, senioren en gezinnen. Het gebouw is ideaal gelegen tussen het stadspark en OV-knooppunt Hoofddorp.

Alle betrokken partijen tonen zich verheugd dat ze met dit project een bijdrage leveren aan de doelstelling van de realisatie van sociale huurwoningen in de Metropoolregio Amsterdam. Het blok is een ontwerp van Studioninedots en voorzien van luxueuze gevelmaterialen geheel volgens het stedenbouwkundig- en beeldkwaliteit plan naar ontwerp van Winy Maas van MVRDV. Het appartementenblok met haar statige uitstraling biedt op de begane grond ruimte aan diverse voorzieningen en een eigen ontsluiting. Qua duurzaamheid komt de nieuwbouw uit op een energielabel A+++.

Hyde Park is de herontwikkeling van de voormalige kantorenwijk Beukenhorst-West, die tussen Hoofddorp Centrum en op loopafstand van het NS-station Hoofddorp ligt. Hyde Park is straks een volwaardige stadswijk met circa 3.800 appartementen, moderne en hoogstedelijke architectuur en waar naast woonruimte en een diversiteit aan voorzieningen, ook groen en leefruimte wordt ontwikkeld.