Mike van Hoorn is Algemeen Directeur en eigenaar en vier jaar actief bij GR8 Roofs:
“Het mooie is dat we elke dag blijven groeien en dan bedoel ik niet alleen in omzet en aantal klanten, maar ook ons GR8 team breidt continu uit. Iedere dag streven we ernaar om het samen beter te doen dan de dag ervoor en al die kleine stappen maken een groot verschil.

Toen we begonnen, richtten we ons voornamelijk op nieuwbouw en de afgelopen jaren zijn we echter flink gegroeid binnen onze renovatie-afdeling. Dat vraagt om een heel andere aanpak, want als hoofdaannemer komt er veel meer bij kijken en dus ook een andere projectorganisatie. Daarnaast hebben we een nieuwe afdeling opgezet voor dagelijkse service en onderhoud. Het is geweldig om te zien hoe we in vier jaar tijd al zoveel anders en beter doen. Hoewel we er nog niet zijn, geeft de continue ontwikkeling van het bedrijf en onze collega’s mij enorm veel motivatie om hier de komende jaren mee door te gaan.

In mijn rol als algemeen directeur en eigenaar heb ik diverse verantwoordelijkheden. Naast het dagelijks aansturen van het managementteam, focus ik vooral op het motiveren en verbeteren van de organisatie. Ik spring bij waar nodig en help teams of collega’s die ergens vastlopen. Zelf ben ik het liefst actief buiten de deur en bij onze klanten en projecten.

Voor de komende jaren willen we als team nog beter presteren en stabiel groeien, waarbij we onze klanten, leveranciers en onderaannemers meenemen in dat proces. Wat voor ons het belangrijkste blijft, is elke dag met plezier naar je werk gaan en aan het einde van de dag met een glimlach weer naar huis.

We hebben nog volop plannen en we kijken er enorm naar uit om de komende jaren verder te ontwikkelen. Het voelt alsof we pas net begonnen zijn en we zijn nog lang niet klaar!”